Planten en stekken te koop

Ik verkoop planten en stekken in Jouw Winkelkraam Assen! 

Ook online verkoop ik planten. Dit gaat dan vaak om wat bijzondere stekken of planten zoals de Monstera Variegata, Philodendron Pink Princess en Philodendron White princess. De laatste tijd verkoop ik ook veel hoyas. 

Via instagram post ik met regelmaat een foto van planten die ik te koop aanbied. Ik vertel dan ook via welk forum ik dat doe. De Forums die ik zoal gebruik zijn marktplaats, ebay of Facebook. 

Gezonde planten en stekken 

Veel van de planten en stekken heb ik zelf gestekt. Ik vindt het belangrijk dat ik stekken en planten van goede kwaliteit lever. Daarom verkoop ik alleen gewortelde stekken en het liefst al met een zichtbaar nieuw groeipunt. Ik controleer mijn planten altijd goed op bladluis en/of schimmels en behandel tijdig indien nodig. 

(In)kopen van planten 

Ik stek van mijn eigen (moeder)planten thuis maar ik koop ook planten met als doel om door te verkopen. Soms gaan ze direct door maar vaak stek ik ze eerst. Ik struin marktplaats af en ben altijd op zoek naar planten! 

Advies over de verzorging

Wanneer je vragen hebt over de verzorging van de gekochte plant of stek dan beantwoord ik die graag! Ik wil natuurlijk ook dat de plant bij jou thuis goed gaat groeien! Neem dus voor tips over de verzorging contact met mij op! 

Mijn beoordelingen op marktplaats