Crazy PlantMarkt (1e editie)

Bestel hier direct voor maar €1,00 jou entreeticket! 

Het organiseren van een Plantenmarkt in het Noorden! Dit is voor mij een droom die uitkomt!

Deze markt is niet 'alleen' een markt met 'zeldzame kamerplanten'.

Hoewel het wel de bedoeling is dat deze in overvloed aanwezig zijn, hoop ik evengoed ook standhouders van (lokale) initiatieven zoals een plantenasiel, plantenwinkel of groene dagbesteding te kunnen verwelkomen.

Dus naast speciale Anthurium, variegated Philodendron, monstera en Alocasia soorten, kleurrijke Begonia en Hoya. Ook toffe Cactussen, Vetplanten, Vleesetende planten, buitenplanten en bloembollen. Net als plant gerelateerde producten zoals potgrond, mos-palen, potten gieters etc.  

Voor ieder zijn voorkeur wat leuk dus! 

Houd mijn Instagram en facebook in de gaten! Hier zal ik de verkopers aankondigen!

(Update 12-2-24) De eerste 14 verkopers zijn bekend! 

Ben jij iemand of ken jij iemand die misschien wel als standhouder op de markt wil staan? 

Dan hoor ik het graag!  Neem contact met mij op via het contactformulier 

Ontmoet de plant community :) 

Naast dat je op de markt kunt shoppen voor leuke planten is het ook bedoeld als ontmoetingsplek voor de (normaal online) plant-community. Om het in contact komen met elkaar gemakkelijk te maken wil ik in het midden van de zaal het ruilen van planten mogelijk maken onder de volgende voorwaarden:

  • Je mag maximaal 2 planten/stekken per persoon mee nemen om te ruilen. 
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor jou ruil wanneer je (achteraf) niet blij bent.
  • Je bent je er van bewust dat het op de eerste plaats een plant markt is! Ruilen is een leuke extra

Planten/stekken die je niet hebt kunnen ruilen kun je doneren aan het plantenasiel van Tuincentrum t Stekkie. Dit is een dagbesteding bij Vanboeijen. Bij Vanboeijen wonen en werken (dagbesteding) mensen met een verstandelijke beperking. 

Win leuke prijzen met de loterij! 

Er zijn 6 trekkingen met in totaal 18 prijzen. Bij elke trekking worden 3 nummers getrokken waarbij 2 kleinere prijzen en 1 grote wordt weggeven. Denk hierbij aan (zeldzame) planten, (vintage) potten, assesoires, grondstoffen of andere plant gerelateerde producten. Een prijs kan een enkel item maar ook een samengesteld pakket zijn. 

Wanneer je vooraf een Early Bird entreeticket koopt (Uitverkocht!!), doe je sowieso al een keer mee met de loterij. 

Een lot kost €1,- per stuk. Deze zijn op de markt of vooraf online beschikbaar! Online heb ik nu tijdelijk een aantal mooie acties samengesteld! 

Nieuwsgierig?! Bekijk de online acties hier

Zo werkt het:

Elke trekking (met 1 uur aanloop) is gekoppeld aan een eigen kleur. De prijzen van de volgende trekking staan op een tafel voor je uitgestald. 

Tijden van de trekkingen zijn: 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur

Heb je een lot, dan is een nr. voor jou en 1 nr. gaat in een grabbel bak. Tijdens de trekking wordt er blind 3x willekeurig een nummer uit de bak gegrabbeld.

Als de trekking voorbij is, komen de zelfde reeks nummers in een andere kleur beschikbaar. De nieuwe prijzen worden opnieuw op de tafel ten toon gesteld. 

Heb jij een of meerdere online vouchers gekocht? Dan kun je die op elk gewenst moment deze omruilen voor een lot. Het lot waar je recht op hebt met een Early Bird Entreeticket, krijg je direct bij binnenkomst en geld voor de eerst volgende trekking. 

Stel dat je bijvoorbeeld online 5 vouchers en een Early Bird Entreeticket heb gekocht. Dan kun je aan 6 trekkingen met 1 lot mee doen. Je kunt ook 6 loten in één trekking gebruiken voor meer kans! 

Bereikbaarheid 

Onder het winkelcentrum is een ruime parkeergarage waar gratis parkeren mogelijk is.

Ook met het openbaarvervoer kun je hier gemakkelijk komen! 

Informatie voor Standhouders

Op deze markt maak ik plaats voor 25 standhouders (inclusief mijzelf) waarin ik goed ga letten op de diversiteit van de standhouders. Zo zal er voor de bezoekers genoeg keuze zijn en is de onderlinge concurrentie tussen de standhouders niet al te groot. Dit betekent dat wanneer ik al 2 standhouders heb, die voornamelijk Anthurium verkopen, ik een derde aanmelding niet toelaat.

Verkoop van producten, anders dan planten, is alleen toegestaan als de producten met planten te maken hebben. Denk aan potten, gieters, potgrond etc. Voedsel verkopen is niet toegestaan. 

Het is een ruime vierkante ruimte met mogelijkheid tot uitbreiding op de hal. Er zouden veel meer dan 25 standhouders in de ruimte passen. Toch kies ik bewust voor dit aantal!

Ik hoop namelijk ontzettend dat het ook voor jou als standhouder een succes is en je goed gaat verkopen! 

Een bijkomend voordeel daarvan is dat je als standhouder veel ruimte hebt! Het is toegestaan om jouw toegewezen ruimte (ongeveer 3 bij 2 meter) zo in te richten als je zelf wenst. Dit betekent dat je ook naast je tafel spullen mag zetten of zelf (nog) een tafel mag meenemen. Het is jouw feestje! 

Je kunt in de parkeergarage onder het winkelcentrum gratis parkeren. Er zijn winkelwagens van de AH, Action of Lidl die je kunt gebruiken om je spullen boven te krijgen. Dit kan met de lift of loopband.

Pakket opties:

Voor jou als standhouder biedt ik 3 verschillende Pakket opties uit om te kiezen! 

1/ Early Bird standhouder - plaats voor €27,50 (Uitverkocht!)

Voor de snelle beslissers! Hierbij mag je zelf van tevoren een nog beschikbare plek (op volgorde van aanmelding) in de ruimte kiezen. Ik zorg voor een plattegrond. De plek is 3 bij 2 meter, en er staat een tafel voor je klaar (180 bij 75 cm). Je mag deze plek inrichten zoals je zelf wenst. Het is toegestaan om zelf nog een tafel mee te nemen. Als bonus zal ik jou (bovenop de normale promotie) 2 dagen lang als verkoper in de spotlight zetten op mijn Instagram/Facebook-pagina!

2/ Standplaats zonder tafel voor € 22,50 (incl. Btw)

Jouw plek wordt door mij in de ruimte toegewezen. De plek is 3 bij 2 meter. Er staat geen tafel voor je klaar, dus het is de bedoeling dat je zelf minimaal 1 tafel verzorgt (geen kleedjesverkoop!). Je mag deze plek verder inrichten zoals je zelf wenst.

 3/ Standplaats met tafel voor € 35,00 (incl. Btw)

Jouw plek wordt door mij in de ruimte toegewezen. De plek is 3 bij 2 meter, en er staat een tafel voor je klaar (180 bij 75 cm). Je mag deze plek inrichten zoals je zelf wenst. Het is toegestaan om zelf nog een tafel mee te nemen.

Algemene voorwaarden:

Voor standhouders zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

Promotie! 

Ik zal op mijn sociale media (Instagram en Facebook) flink mijn best doen om de Markt onder de aandacht te brengen! Hierbij zal ik ook zorgen dat ik alle standhouders individueel in het zonnetje zet. Daarnaast heb ik nog wat andere lijntjes lopen voor de promotie maar omdat dit allemaal nog niet zeker is kan ik dit nog niet delen. Ik ben er in ieder geval heel druk mee! 

Laten we samen de Crazy Plantmarkt tot een succes maken! 

Jij als standhouder kan ook een belangrijke rol spelen in de promotie van deze markt! Omdat het de eerste editie is zullen we nog flink ons best moeten doen om bekendheid te krijgen. Ik geloof erin dat het een groot succes kan worden! Als het goed loopt wil ik jaarlijks, in het voor en najaar, een markt organiseren! Ik wil de Crazy Plantmarkt een begrip laten worden die iedere plantliefhebber kent! 

Wil jij graag op de markt staan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij via Instagram een berichtje!