Cursus kamerplanten stekken. 

Wil jij leren hoe je kamerplanten moet stekken? Bij mij thuis in Assen leer ik je er graag over! 

In de cursus is er ruimte voor het beantwoorden van je vragen en laat ik je verschillende manieren van stekken zien. Mijn eigen planten en stekken heb ik hierbij als voorbeeld. Je mag ook zelf een plant meenemen. Daar kunnen we dan gelijk samen mee aan de slag! 


De cursus zelf is gratis, wat je wel betaald is €25,00. Voor dit bedrag mag je na afloop planten en/of stekken kiezen om je eigen collectie thuis mee aan te vullen. Natuurlijk mag je ook meer afnemen. Mijn aanbod is groot!

De cursus zelf duurt minimaal 1 uur. Daarna heb je nog rustig de tijd om stekken of planten uit te kiezen. Je kunt uitgaan van een totale tijd van minimaal 2 uur.

Ik heb ruime voor maximaal vier personen waarbij ik een minimum van twee personen hanteer. Datum en tijd bepalen we in overleg. 

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan contact met mij op! 


Ik sta er ook voor open om met mijn planten en stekken bij jou thuis of een andere gewenste locatie langs te komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 


" Dinsdag avond 26 juni een stekcurcus bij Tessa gedaan. Een aanrader voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het zelf vermeerderen van kamerplanten. Zeer ontspannen en gemoedelijk en leerzaam.

Na afloop ook nog een paar leuke stekken meegenomen naar huis.

Dus liefhebbers aarzel niet en schrijf je in."

Grietus 


" Vanavond samen met mijn vriendin een cursus plantenstekken bij Tessa gehad. Een leerzame en gezellige avond! Nu hopen dat we ons huis net zo gevuld krijgen met mooie plantjes"

Annemarijke