Cursus kamerplanten stekken. 

Wil jij leren hoe je kamerplanten moet stekken? Bij mij thuis in Assen leer ik je er graag over!  

In de cursus is er ruimte voor het beantwoorden van je vragen en laat ik je verschillende manieren van stekken zien. Mijn eigen planten en stekken heb ik hierbij als voorbeeld. Je mag ook zelf een plant meenemen. Daar kunnen we dan gelijk samen mee aan de slag! 

Na de Cursus weet jij... 

Wat een kop-stek of een zij-stek is! Verschillende manieren van stekken; in water, in aarde, in perliet, mos of zelfs nog andere manieren! Ik kan het je allemaal laten zien. Verschillende plant soorten zoals bijvoorbeeld Philodendron, Hoya, Begonia en veel meer! Er zijn kleine verschillen maar niet moeilijk als je weet hoe het moet!   


De cursus duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn 35 euro per persoon. Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Na afloop mag je een aantal stekken mee naar huis nemen zodat je thuis direct aan de slag kunt gaan! 

Ik heb ruime voor maximaal vier personen waarbij ik een minimum van twee personen hanteer. Maar wanneer je alleen bent meld je gerust aan! Ik krijg vaker aanmeldingen van mensen alleen en samen kunnen jullie een groep vormen. Wanneer je met een groep van vier personen tegelijkertijd aanmeld bied ik een korting van 5 euro per persoon! 

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan contact met mij op! 

Ik sta er ook voor open om met mijn planten en stekken bij jou thuis of een andere gewenste locatie langs te komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

" Wat ontzettend gaaf en leuk, de kamerplanten stek cursus. Tessa neemt je van A tot Z mee in de beginselen van het stekken en heeft ontzettend veel leuke en mooie voorbeelden staan :) En dan komt het allerleukste, stekjes uitzoeken! Zoveel keuze, maar ben heel blij met degene die ik gekozen heb. Tessa, dank je wel!💚 "

Inez


"Leuke avond gehad, veel geleerd en vooral geïnspireerd door enthousiaste Tessa. Echt een aanrader als je van kamerplanten houdt."

Suzan


" Samen met mijn zus heb ik de cursus kamerplanten stekken gedaan. Het is echt een aanrader! Tessa doet het met veel passie. Ze sluit goed aan op het kennisniveau en weet haar kennis op een leuke en gepassioneerde manier over te brengen. Super tof dat we stekken mee konden nemen! "

Saskia


" Dinsdag avond 26 juni een stekcurcus bij Tessa gedaan. Een aanrader voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het zelf vermeerderen van kamerplanten. Zeer ontspannen en gemoedelijk en leerzaam.

Na afloop ook nog een paar leuke stekken meegenomen naar huis.

Dus liefhebbers aarzel niet en schrijf je in."

Grietus 


" Vanavond samen met mijn vriendin een cursus plantenstekken bij Tessa gehad. Een leerzame en gezellige avond! Nu hopen dat we ons huis net zo gevuld krijgen met mooie plantjes"

Annemarijke