Even voorstellen... 

Ik ben Tessa en ik ben 35 jaar! 6 jaar geleden ontdekte ik dat ik groene vingers heb. Na ongeveer een jaar starte ik mijn Instagram pagina en heb ik mijzelf tot crazy.plantlady benoemd! Natuurlijk omdat ik zo enorm van planten hou maar ook omdat ik zelf een beetje prettig gestoord ben. Mensen die mij kennen begrijpen de naam helemaal! 

Het begon met de Pannekoekplant! 

Het begon met 'gemakkelijk' te stekken planten zoals de Pannekoekplant en de Graslelie maar al snel ontdekte ik de vele verschillende planten zijn en zoveel manieren om planten te stekken! 

Mijn huis vulde zich al snel en om ruimte te maken begon ik enkele van mijn pannekoekplantjes te verkopen bij de Verkoopfabriek die toen nog in Assen zat. De verkoopfabriek is mei 2021 naar Groningen verhuisd.

Sinds juli 2022 verkoop ik mijn planten in Jouw Winkelkraam Assen

Pannekoekplan - Pilea Peperomioides

Verzamelen van bijzondere planten 

Door Instagram ging een wereld voor mij open. Nooit heb ik geweten hoe groot de online plant community is. Ik ontdekte dat er heel veel planten zijn die je niet of nauwelijks in een tuincentrum of plantenwinkel kan kopen. Mijn interesse was gewekt en het verzamelen begon! 

Een van deze plantsoorten is de monstera variegata. Deze bijzondere plant is een hit op social media en heeft witte vlekken op het blad! Wie word daar nu niet vrolijk van?!

Hoya! 

Een plant soort waar ik helemaal verliefd op ben is de Hoya! Er zijn honderden soorten in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Het afgelopen jaar heb ik mijn verzameling tot 65 aangevuld. Als je een Hoya goed verzorg komen er soms kleine wasachtige bloemen in. Daarom wordt het ook wel de 'Wasbloem' gebloemd. 

Wil jij weten van welke Hoya ik stekken aanbied? Klink dan hier!