Even voorstellen... 

Hoi! Ik ben Tessa en ik heb mijzelf tot crazy.plantlady benoemd.  Zoals de naam al doet vermoeden ben ik gek op planten. Ongeveer 4 jaar geleden ontdekte ik dat ik groene vingers heb. Ik vind het geweldig dat je van één plant meerdere planten kan laten groeien. Ik kan enorm genieten van het zien ontwikkelen van een nieuw blad of een klein baby plantje.

Het begon met de Pannekoekplant! 

Het begon met 'gemakkelijk' te stekken planten zoals de Pannekoekplant en de Graslelie maar al snel ontdekte ik de vele verschillende manieren om planten te vermeerderen. 

Mijn huis vulde zich al snel en om ruimte te maken begon ik enkele van mijn pannekoekplantjes te verkopen bij de Verkoopfabriek in Assen. De verkoopfabriek is mei 2021 naar Groningen verhuisd en ik ben met mijn planten mee gegaan. Inmiddels verkoop ik hier heel veel verschillende planten in leuke tweedehands potten. 

Verzamelen van bijzondere planten 

Trots als ik ben op mijn planten, begon ik een Instagram pagina en bedacht ik mijn naam. Door Instagram ging een wereld voor mij open. Nooit heb ik geweten hoe groot de online plant community is. Ik ontdekte dat er heel veel planten zijn die je niet of nauwelijks in een tuincentrum of plantenwinkel kan kopen. Mijn interesse was gewekt en het verzamelen begon.

Een van deze plantsoorten is de monstera variegata. Deze bijzondere plant is een hit op social media en heeft witte vlekken op het blad! Wie word daar nu niet vrolijk van. 

Pannekoekplan - Pilea Peperomioides