Plantenasiel

LET OP!! Deze info is niet meer juist! De pagina moet nog aangepast worden! Maar u kunt nog WEL planten inbrengen of #tweedekansplanten kopen! Neem gerust contact met mij op voor meer info!

 

Het plantenasiel van Crazy.plantlady_tessa is te vinden in Verkoopfabriek!  Heb jij een plant die bijna dood gaat, te groot is voor je woning of die je simpel weg niet mooi vindt? Gooi hem niet weg maar neem contact met mij op of breng hem naar de winkel! Het is in overleg mogelijk om planten bij u thuis op te halen. 

Een stekje voor een plant 

Voor elke plant die u inbrengt mag u een stekje mee naar huis nemen! 😃 


Adopteer een plant! 

Planten die een nieuw thuis zoeken kunnen door jou worden geadopteerd. Deze planten zijn in de winkel te herkennen aan een groen label met hashtag #tweedekansplant.

De kleine vergoeding maakt het mogelijk dat ik alle planten uit het plantenasiel kan blijven voorzien van de juiste pot, verse potgrond, voeding, etc.

 


Werkwijze 

Planten die in de winkel worden in gebracht of die ik ophaal, gaan meestal mee naar mijn huis. In de winkel kan ik er niet mee werken. Thuis geef ik ze de nodige zorg. Nieuwe potgrond, andere binnenpot, voeding een knipbeurt of ik stek ze. Wanneer een plant goed genoeg is om weer door iemand geadopteerd te worden zoek ik er een leuke pot bij en dan breng ik ze weer naar de winkel. 

Een enkele keer zijn planten direct klaar om geadopteerd te worden en hoef ik er alleen nog maar een kaartje op te doen. 

Volg het plantenasiel op Facebook